Sivut

torstai 30. syyskuuta 2010

Näyttelytreeneistä ja torstain tokoiluista

Keskiviikkona suuntasimme Lauran ja Sampon kera ohjattuihin näyttelyharjoituksiin. Nämä näyttelyharjoitukset olivat tähän tietoon viimeiset syksyllä, joten oli hyvä että ehdimme edes kerran kuulemaan hieman neuvoja. Nelli on mätsäreissä aristellut paljon pöydällä olemista, joten osasin odottaa sitä harjoituksissakin. Ensimmäinen kerta pöydällä meni siis lähinnä siinä, että yritettiin tehdä koiran olo mukavaksi. Toinen kerta pöydällä menikin sitten huomattavasti paremmin. Sain erittäin hyviä neuvoja koiran esittämiseen pöydällä, kuten esimerkiksi miten pidellä pentua kiinni jne. Taas sellaisia asioita, mitä ei kokemattomana koiraihmisenä itse tule ajatelleeksi! Kävelyttämiseen sain myös hyviä vinkkejä, pitäisi vaan saada paljon harjoitusta.

Tänään oltiin tokon viikkotreeneissä ja harjoittelin Nellin kanssa pelkästään seuraamista. Seuraaminen alkaa edistymään pikkuhiljaa ja itsellä on kyllä vielä kovasti hiottavaa palkkaustekniikan kanssa. Se oli kuitenkin positiivista, että Nelli keskittyi paljon enemmän minuun kuin nuuskutteluun tai ympäristöön kuin edellisillä kerroilla!

Nelli täyttää huomenna puoli vuotta, meidän isopienityttö <3. Viikonloppuna voisi ottaa hieman valokuvia ja lisäillä niitä sitten tännekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti