Sivut

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kuulumisia

Viime kerrasta on pitkä aika.....

Muutettiin Nellin kanssa reilu kuukausi sitten uuteen kotiin keskustan tuntumaan. Hyviä lenkkeilyreittejä ei olla vielä kovin ehditty tutkiskella, sillä helteet on hieman verottaneet seikkailunhalua. Lisäksi itselläni on ollut hirveästi hommaa muuton ja töiden takia, joten harrastaminen on jäänyt vähemmälle. 

Tokoilu on jäänyt lähes kokonaan, mitä nyt välillä lenkillä tai kotona treenataan. Olen ehtinyt vasta kerran kesän aikana ohjattuihin treeneihin, mutta huomenna korjataan sekin asia. Mutta tosiaan, pitäis sitä ehkä kotonakin harjoitella eikä mennä vaan kylmiltään ohjattuihin harkkoihin.

Ohjattua agilitya meillä ei ole ollut aikoihin, mutta ollaan käyty Lauran ja Sampon kanssa aina sillon tällöin hallilla. Viime sunnuntaina käytiin pitkästä aikaa harjoittelemassa ja huomasi kyllä, miten tauko on tehnyt tytölle hyvää. Ei minkäänlaista epäröintiä hyppyjen suhteen ja itseluottamus ja rohkeus ovat kasvaneet hurjasti. Nautittiin koko remmi ihan suunnattomasti viime sunnuntain harkoista, vaikka meillä meinakisin Lauran kanssa loppua puhti esteitä kannellessa ;)

Syksyn lähestyessä käydään kuvauttamassa lonkat, polvet ja kyynärät ja sen mukaan sitten päätetään, miten jatketaan agiltyn suhteen. Toiveissa on seurapaikka ja säännölliset treenit, kun on se vaan niin mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti