Sivut

torstai 19. heinäkuuta 2012

Fyssarilla

Tänään käytiin ensimmäistä kertaa Nellin kanssa fysioterapeutilla. Vähän aikaa sitten aloin kiinnittämään huomiota Nellin juoksemiseen, kun juoksemaan lähtiessä Nelli saattoi jättää vasemmalla takajalalla yhden askeleen välistä. Muuten on ollut ihan normaali, ei onnu, hyppii sängylle ja sohvalle entiseen mallin eikä vaikuta mitenkään kipeältä. Hirveä huoli siitä tuli kun mielikuvitus lähti laukkaamaan liiankin kovaa. Sitten soitin muutamat puhelut ja varasin ajan fysioterapeutille.

Jännitin etukäteen sitä, että mitä sieltä mahtaa löytyä ja sitä, että miten Nelli käyttäytyy. Nelliä jännitti aika kovasti ja se jäykisteli itseään niin, että sitä meinasi olla vaikeaa tutkia. Onneksi loppua kohden Nelli alkoi rentoutumaan.

Takareidet olivat kireinä, varsinkin tuon vasemman jalan takareisi. Selkärangasta löytyi myös kireä kohta. Vasemmassa etujalassa oli myös hieman kireyttä. Hoidot aloitettiin heti ja seuraava kerta varattiin viikon päähän. Nyt pidetään ainakin viikko taukoa agilitystä ja venytellään kotioloissa. Katsotaan sitten miten jumit lähtee paranemaan.

Tuli kyllä vähän huono omatunto, kun ei ole aiemmin ymmärtänyt että Nelli on noinkin jumissa. Se on kuitenkin ollut oma pirteä itsensä eikä ole vaikuttanut ollenkaan kipeältä vaikka välillä onkin ollut hieman haluton lenkkeilijä. Mutta onneksi nyt on asia tiedossa, niin sitä pystyy hoitamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti