Sivut

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Tokoa 7/XX, agilityn jatkokurssi 1/10 ja muuta mukavaa

Huh, kaksi viimeistä viikkoa on ollut kunnon hullunmyllyä. Kaksi tenttiä, työhakemusten tekemistä ja tärkeimpänä tietysti työhaastattelu, joka johti jatkohaastatteluun ja lopulta työsopimukseen. Sain noin 14 kuukauden työpaikan ja pääsen ensimmäistä kertaa tekemään ihan oman koulutuksen mukaisia hommia! Vapaa-ajalla ei ole hirveästi tullut treenailtua Nellin kanssa, koska jaksaminen on ollut välillä aika vähissä. Luultavasti seuraavat pari viikkoa menee samoissa merkeissä, sillä aloitan huomenna työt ja luultavasti siinä menee vähän aikaa, ennen kuin tottuu tuohon työrytmiin. 
  

Nelli ja Sampo vauhdissa


Tokoa 7/XX

Tokossa kertailtiin sivulletuloa. Aluksi otettiin aktivointitehtävä, jossa me käytettiin kosketuskeppiä. Kosketuskeppi meni ihan surkeasti, Nelli otti siihen pari kosketusta ja lopun aikaa pälyili ympärilleen.. Sivulletulo harjoitukset menikin sitten paljon paremmin kun käytettiin kissanruokaa namina, mutta asento on välillä vähän mitä sattuu. Kotona Nelli tulee tosi hyvin sivulle ja vähäisestä harjoittelusta huolimatta tuntuu, että Nellillä on nyt paremmin motivaatio ja tekeminen kohdillaan tokoilussa.


Agilityn jatkokurssi 1/10

Tiistaina minulle aukesivat vihdoinkin sanat valssaus, persjättö ja sylkkäri. Eli tunnilla käytiin läpi erilaisia ohjaustapoja ja harjoiteltiin niiden käyttöä putken kanssa. Nelli hakeutui ensimmäisen kerran putkeen kokonaan ilman ohjausta, kerran lähdin ohjaamaan Nelliä putken keskelle enkä suulle ja Nelli päätti hypätä putken päälle ja siitä yli. Kaikista vaikeinta oli hahmottaa omat käännökset valssauksessa ja persjätössä, mutta eiköhän ne harjoitellessa ala sujumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti