Sivut

perjantai 6. toukokuuta 2011

Tokoa 11/XX ja Agilityn jatko 7/10

Tokoa 11/XX

Maanantaina olikin tokotreenit taas Killerillä ja odotin paluuta sinne kuin kuuta nousevaa. Perille päästyäni huomasin, että sirkus oli leiriytynyt Killerin parkkipaikalle. Kaksi jalkapalloilevaa porukkaa, ravit radalla, suunnistuskilpailu, toinen tokoporukka viereisellä parkkiksella ja kaiken kruunasi treenien aikaan meidän lähistölle tullut kaverikoira-porukka! Puitteet häiriöttömälle treenille olivat siis mitä mainioimmat. Maanantaina ei sitten kuitenkaan siirrytty opettelemaan ruutua, vaan keskityimme vielä noutoon. Löydettiin Nellille toimiva palkkio (=syliin pääseminen) ja Nelli käyttäytyikin pitkästä aikaa kentällä samalla tavoin kuin kotona harjoitellessa, ellei jopa hieman innokkaammin. Mutta muuten ei sitten mennytkään kovin hyvin, Nelli keskittyi taas kerran johonki ihan muuhun kuin itse asiaan.

Agilityn jatko 7/10

Tiistaina otettiin taas lyhyitä ohjauskuvioita esteiden ja putkien avulla. Minä sotkin lahjakkaasti ohjauskuvioiden kanssa ja Nelli päätti välillä, ettei hypikään esteitä vaan menee putkeen seisoskelemaan... Muutenkin Nellillä oli hälläväliä-ilta eikä aina tullut käskystä luokse ja haahuili hallissa miten sattuu. Lopuksi kokeiltiin pujottelua eikä siitäkään tullut mitään. Nellillä oli vähän liikaa vauhtia ja putkeen meneminen kiinnosti pujottelua enemmän.

Nellin oudolle käytökselle on kyllä olemassa melko hyvä selitys, sillä Nellin juoksut alkoivat tiistaina. Tyttö merkkailee ihan jatkuvasti, on melko väsynyt kotona ja lenkillä haukahtelee muille koirille ja muuten kulkee nenä tiukasti maassa. Ensi viikolla jääkin sitten agility välistä, mutta tokoon mennään kuitenkin kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti