Sivut

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Onnellisia uutisia!

Blogi on tosiaan ollut ihan kunnon kesälomalla ja ehkä nyt onkin korkea aika alkaa herättelemään sitä syksyn lähestyessä.

Käytin Nellin lonkka-,kyynär-, polvi-sekä selkäkuvauksissa tässä jokunen aika sitten ja eilen sain tietooni viralliset lausunnot lonkista ja kyynäristä. Lonkat lähtivät B/B ja kyynärät 0/0 ja polvet ja selkä olivat tutkivan lääkärin mielestä puhtaat. Tulokset olivat hienot jo Kennelliittoon lähtiessä, mutta voi sitä riemun määrää kun sain viralliset lausunnot tietooni. A/A ja 0/0, jos ette itse usko, niin käykää katsomassa: Nelli KoiraNetissä.

Toinen erittäin suuri ilon aihe tällä hetkellä on se, että pääsimme Jyväskylän Agility Teamille eli JATille harjoittelemaan syyslukukaudeksi. Treenit alkavat huomenna jatko2-ryhmässä ja ohjattuja treenejä on kerran viikossa syksyn/alkutalven ajan. Ohjattujen treenien lisäksi meillä on vapaa pääsy hallille treenaamaan silloin, kun se ei ole varattu.  

Lähiaikoihin on mahtunut myös hieman ei-niin-onnellisia uutisia, sillä Nellin poikaystävä Sampo ja hänen omistajansa Laura ja Sami muuttivat elokuun lopussa pois Jyväskylästä. Onneksi tiedän että tullaan vielä Sampoa ja Lauraa näkemään ja aina sitä saa uusia koirakavereita ja ystäviä!

Seuraavan kerran sitten päivitystä ensimmäisistä treeneistä ja voisihan sitä muutaman kuvankin julkaista. Mahtavaa alkusyksyä meidän kaikille kahdelle lukijalle! :)

2 kommenttia:

  1. Onnea hienoista terveystuloksista! Kyllä noilla kelpaa harrastaa huolettomin mielin =)

    VastaaPoista
  2. Täältä kautta yritän tavoitella sua. laitatkos sähköpostiosoitteen tulee ja osoitteen.

    Sirkka

    VastaaPoista