Sivut

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Pitkästä aikaa
Viime kerrasta on vierähtänyt niin pitkä aika, ettei oikein tiedä mistä aloittaisi. Paljon tapahtumia on mahtanut viimeiseen puoleen vuoteen, mutta tässä meidän tärkeimmät kuulumiset. 

Agility aloitettiin syksyllä ohjatussa ryhmässä eikä Nelliä meinannut tunnistaa enää samaksi esteitä väisteleväksi tai pelkääväksi koiraksi. Nelli oli täynnä intoa ja rohkeutta ja edistyimme hurjasti syksyn aikana! Tammikuussa oli kovat pakkaset, joiden vuoksi treenaaminen jäi tauolle ja muutama viikko sitten Nelli aloitti jo kolmannet juoksunsa, joten treenitauko on venynyt ja vanunut. Toivon mukaan parin viikon päästä pääsemme hallille takaisin tositoimiin! Kilpaileminen on edelleen haaveena, saas nähdä miten ja milloin se toteutuu!

Tokoilun ja temppuilun suhteen olemme laiskistuneet. Säännölliset toko-harkat ovat jääneet kokonaan. Puolustuksekseni voin sanoa, että jos käymme agi-treeneissä 2-3 kertaa viikossa, niin se on ihan riittävästi meille molemmille. Kotona, lähinnä lenkkeillessä, on tullut tokoiltua ja temppuiluakin ollaan harrastettu silloin tällöin.

Muutenkin meillä on mennyt oikein mukavasti, Nelli on pysynyt terveenä ja siitä on kasvanut ihana ja hieno koira. Yritän nyt ryhdistäytyä ja kirjoitella enemmän meidän kuulumisia, ensi kertaan siis!

2 kommenttia: