Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Pitkästä, pitkästä aikaa - Agiliitoo!

Voi pojat sitä osasi olla innoissaan eilen kun tiesi pääsevänsä pitkästä aikaa treenaamaan Nellin kanssa. Olin niin harmissani siitä, kun en voinut Nellille sitä kertoa niin että tyttö olisi ymmärtänyt! Lauantai meni myös agilitypainotteisesti kun olin toimihenkilönä kisoissa 12,5 tuntia. Aika tosin meni melko nopeasti kun pystyi seuraamaan kisoja lähes koko ajan, kyllä se vaan näytti niin kivalle!

Eilen tosiaan käytiin pitkän tauon jälkeen hallilla ja näköjään Nellillä oli vieläkin asiat hyvässä muistissa. Olin itse vaan niin innoissani treeneistä, että tuli treenattua liian pitkään: Nelli väsyi lopussa ihan selvästi, alkoi haukkumaan minulle ja kieltäytyi melkein täysin yhteistyöstä. Mutta seuraavan kerran osaan olla viisaampi ja lopetan heti kun Nellissä näkyy väsymyksen merkkejä. Muuten meillä menikin sitten oikein hienosti! Otettiin hyppyharjoituksia, pientä ratapätkää ja sitten puomia. Ja kerran mentiin kepit läpi ilman verkkoja (oli ihan pakko kokeilla).

Syksy 2011Nelli oppi vähän ennen meidän treenitaukoa puomilla pysähtymisen hihnassa ja vapaana, tosin pysähtyminen oli vielä melko epävarmalla pohjalla. Jännittyneenä siitä, muistaako Nelli miten puomin päässä toimitaan, testasin puomin muutaman kerran hihnan kanssa ja Nelli pysähtyi puomin loppuun joka ikinen kerta. Tästä rohkaistuneena piti kokeilla miten pysähtyminen toimii vapaana ja voi nenä, kyllähän se toimi! Tuli kyllä ihan mahtava olo tuosta, se on kuitenkin iso harppaus meille eteenpäin!

Syksy 2011

Tästä on hyvä jatkaa, tällä viikolla vielä lisää treeniä ja jossakin vaiheessa kohti epiksiä ja sitten joskus virallisiin kisoihin. (En taas yhtään mene asioiden edelle :D)

2 kommenttia:

  1. Voi kun Nelli on kaunis!! Tipasta on tullut ihan samannäköinen, ja Nelliähän juuri ihastelinkin ennen oman koiran saamista ;) meilläkin agilityn alkeiskurssi tiedossa kesällä, odotan sitä innolla! terkuin KC:n molmol ja Tippa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Tippakin on oikein kaunis neitokainen :) Tsemppiä alkeiskurssille, agility on kyllä ihan mahtava harrastus!

    VastaaPoista