Sivut

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Treenejä, metsälenkkejä ja mökkeilyä

Viimeiset pari viikkoa ovat kuluneet mukavasti gradun aloittamista lykäten. Ollaan käyty ahkerasti treenaamassa hallilla, metsälenkeillä ja vappu meni mukavasti mökkeillessä. J oli viime viikon talvilomalla, joten oli tosi kivaa käydä treenamassa kun oli yksi käsipari lisää auttamassa. Kiitos J!


Viime viikkoina ollaan käyty läpi lähes kaikkia esteitä pituutta, muuria ja rengasta lukuunottamatta. Kaikkia muita esteitä olen käynyt läpi yksittäin ja hyppyjä, puomia ja pussia pieninä ratapätkinä. Suurimmat ongelmat ovat tällä hetkellä pussi, keinu, kepit ja A. A ihan vain sen takia etten ole ihan varma siitä ymmärtääkö Nelli pysähtyä lopussa vai ei, muuten se meneekin hyvin. Nellin kanssa on kyllä nykyään tosi kiva treenata kun näkee, että sillä on oikeasti intoa siihen hommaan. Välillä ehkä vähän liikaakin kun meinaa varastaa esteille ;) 


Nelli on päässyt lähiaikoina ulkoilemaan ja oleilemaan vähän isompien kavereiden kanssa, pinseri-Lotan ja lk-collie-Pinjan kanssa. Vaikka kaverit onkin olleet Nelliä monta kertaa isompia, niin tosi hyvin ovat kaverukset tulleet toimeen. Sheltti-kavereita meillä ei tällä hetkellä oikein ole, yksi päivä tosin käveltiin läheisen koirapuiston ohi ja siellä sattui olemaan kaksi muuta shelttiä eikä muita koiria ollenkaan. Mentiin Nellin kanssa puistoon, mutta kumma kyllä koirat eivät saaneet leikkiä aikaiseksi.. Yhdessä kävivät kyllä haukkumassa ohikulkijoita, mutta muuten ei leikki kiinnostanut.  

Katselin tässä yksi päivä tulevia näyttelyitä, sitä voisi ehkä lähteä kesäkuussa kehään kokeilemaan..


4 kommenttia:

 1. Voi kun Nelli on kaunis! Kyllä siskopuolissa on jotain samaa näköä. Teille on haaste: http://sheltti.ajatukseni.net/2012/05/06/hyvan-mielen-haaste/

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anu! Olis kiva nähdä joku kerta koirien kanssa, niin näkisi kuinka samanlaisia siskopuolet ovat luonteiltaan! :) Haaste otettu vastaan!

  VastaaPoista
 3. Nelli on tosi nätti :)
  Olen varmaan kaikki shelttiblogit nyt käynyt läpi, itselleni tulossa sellainen lähiaikoina ja entistä enemmän innostaa kun näitä blogeja lukee, tosi kivalta rodulta vaikuttaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kata. Onnea uudesta perheenjäsenestä ja hyvästä rotuvalinnasta :)

  VastaaPoista