Sivut

tiistai 11. syyskuuta 2012

Ihan hirvee kiire!

Huhhuh, gradu vie kyllä luvattoman paljon aikaa kaikelta muulta paljon mielenkiintoisemmalta. Onneksi gradu alkaa lähestyä loppuaan, joten voi hyvällä omallatunnolla tehdä jotain muutakin. Kahdet ohjatut treenit ja kolmet omatoimitreenit takana ja hirmu hyvä fiilis! Ensimmäisellä ohjatulla kerralla käytiin yksittäisinä kaikki esteet läpi, jotta kouluttaja näkee missä mennään ja tehtiin ihan pieni yksinkertainen ohjausharjoitus. Toisella ohjatulla kerralla treenattiin valssia ja eteenlähetystä (loppusuoraa). Itsenäisesti ollaan sitten käyty treenaamassa eteenlähetystä, keinua ja pussia. Tänään käytiin tekemässä ihan vaan kymmenen minuutin treenit ja otettiin pussia ja keppejä. Nelli ei suostunut ohjatuissa harkoissa menemään pussia, niin ollaan taas tehotreenailtu sitä ja hyvin on mennyt.

Muuten ollaan käyty ahkerasti shelttitapaamisissa, käyty tapaamassa kaverin koiranpentua Pipsaa, tavattu Lotta-Pinseriä ja viihdytty ahkerasti sienimetsällä ja juoksulenkeillä.

Olis muuten ihan kiva kirjoitella joku kerta vähän syvällisemmin noista meidän harjoituksista, mutta enhän mä enää viikon päästä muista niistä mitään yksityiskohtia. Ehkä mä vielä joku kerta ehdin treenien jälkeisinä päivinä kirjoittaa asioita ylös. Loppukuusta olisi yhdet möllikisat.. Kai se on vaan joskus uskallettava aloittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti