Sivut

maanantai 12. marraskuuta 2012

Aina ei onnistu eikä ehdi!


Lunta odotellessa!
 
Viime tiistain onnistuneita möllikisoja seurasi keskiviikkona ei-ihan-niin-onnistuneet ohjatut treenit. Tarkoituksena oli harjoitella niistoja ja niisto-sokkareita (?). Jostakin syystä niistot ei onnistuneet meiltä ollenkaan. Nelli ei suostunut tulemaan esteiden yli minun ylihienoista niistoista huolimatta ja minä meinasin muutaman kerran tipahtaa pyllylleni kun niiasin liian syvään. Oli muutenkin vähän jäykkä olo :D Muutama onnistunut niisto saatiin aikaan mutta aika kovan työn takana ne oli. Jotenkin nämä pysähdyksistä lähtevät harjoitteluliikkeet on meille todella vaikeita kun Nelli keskittyy enemmän minun komentamiseen ja minä taas keskityn siihen että miten saan koiran hiljaiseksi ja sen huomion itseeni. Tapahtumaketju menee jotakuinkin näin: Jätän Nellin odottamaan paikoilleen -> Nelli haukkuu ja usein myös lähtee liikkumaan ainakin vähän -> yritän hiljentää Nellin -> Nelli jatkaa haukkumista -> minä turhaudun ja keskittyminen herpaantuu -> ohjauskuvio epäonnistuu.. Pakko yrittää seuraavissa treeneissä harjoitella enemmän odottamista ja rauhoittumista. Muutaman kerran harjoiteltiin sitä viime treeneissä viereisellä kentällä ja kyllähän se välillä malttoi hiljentyä!

Onneksi niistä möllikisoista jäi niin hyvä mieli ettei hirveästi jaksanut stressata siitä että ohjatut treenit ei menneetkään ihan niin hyvin. Eikä se nyt muutenkaan ole aina niin vakavaa. Meillä on ollut ohjatuissa sen verran vaikeita juttuja välillä ettei ole mikään ihme että ne on välillä menneet ihan puihin. Muuten pidettiin loppuviikko ja viikonloppu taukoa ja nyt vähän pahasti näyttää siltä ettei välttämättä ehditä omatoimitreeneihin ennen keskiviikkoa.

Ja siten vielä. Miksi ihmeessä se talvi ei voi jo tulla? Alkaa ärsyttämään tuo pimeys, synkkyys ja vesisade.. Tosi kivat ilmat lenkkeillä kun sataa ja tuulee ja koira on ihan täynnä hiekkaa lenkin jälkeen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti