Sivut

tiistai 6. marraskuuta 2012

Ensimmäiset möllikisatViimeiset viikot on taas olleet hieman kiireisiä, aloitin työt viime viikon maanantaina ja palautin gradun alustavaan arvosteluun reilu viikko sitten. Taas on jääneet nämä tärkeimmät asiat taka-alalle. Ollaan kuitenkin käyty ohjatuissa treeneissä ja muutaman kerran ehdittiin käydä tekemässä omatoimisesti pieniä treenejä. Mutta nyt löpinä seis ja varsinaiseen asiaan eli meidän ensimmäisiin möllikisoihin.

Ehdittiin hallille hyvissä ajoin jännittämään, katselemaan vähän rataa ja turisemaan tuttujen kanssa. Rata oli todella kiva, siinä oli putkien ja hyppyjen lisäksi a sekä puomi. Suoraviivainen ja vauhdikas rata. Mini-mölleissä oli yhteensä seitsemän kisailijaa. Rataantutustumisen aikana en ehtinyt jännittämään mutta omaa vuoroa odotellessa jännitys alkoi kasvamaan. Oltiin toisena lähtövuorossa ja lähdön hetkellä mun "pahin pelkoni" tapahtui eli Nelli oli sen verran sekaisin uudesta ja jännittävästä tilanteesta että mun käskyt meni ihan kuuroille korville. Nelli komensi, ei pysynyt paikallaan ja lähti vielä vähän haukkumaan tuomariakin keskemmälle kenttää. Eli hyvin alkoi meidän ensimmäinen mölli-startti. Sitten jollakin ihmeellä sain Nellin huomion siksi aikaa että pääsin rauhassa siirtymään esteen taakse ja pystyttiin aloittamaan rata.

Ensimmäinen rata alkoi hyvin, Nelli pysähtyi a:n lopussa tosi nätisti ja meidän ongelmat alkoi jossakin esteen 12 tienoilla kun en ehtinyt tarpeeksi nopeasti ohjaamaan. Kahdelle eri putkelle tuli useita kieltoja ja ainakin kaksi hyppyä jouduin "pyöräyttämään" paikoiltani kun Nelli juoksi niiden ohi. Eli olin siis itse aivan liian hidas enkä ohjannut tarpeeksi ajoissa. Virhepisteitä tuli aika reilusti, mutta toisaalta radasta jäi ihan hyvä fiilis. 

Suorituksen jälkeen seisoskelin radan ulkopuolella ja juttelin muiden radan suorittaneiden tuttujen kanssa. Muut meinasivat lähteä uusintakierrokselle mutta itse en ollut ihan varma että viitsinkö ottaa uusintaa kun ensimmäinen kertakaan ei mennyt niin hienosti. Sitten ajattelin että hyvää harjoitustahan tämä vain on ja päätin lähteä uusintakierrokselle.

Toisella kierroksella Nelli oli paljon rauhallisempi lähtötilanteessa. Vain vähän haukkumista, ei karkailua ja jonkinlainen tuntuma siitä että kyllä se mua kuuntelee! Muutenkin rata meni paremmin siltä kannalta, että ehdin itse paljon paremmin ohjauksiin ja taisin muistaa antaa ainakin osan käskyistä tarpeeksi ajoissa. Lopputuloksena meille tulikin virheetön rata. Kannatti siis uusia! Kaikista hauskinta on kyllä se, että toisen kierroksen aika oli kaikista nopein ja me sitten voitettiin mini-möllit! :D Sanomattakin selvää että jäi ihan mahtavat fiilikset tästä illasta! <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti