Sivut

perjantai 12. lokakuuta 2012

Kissanruokaa ja takaaleikkauksiaTiistaina meillä olikin Nellin kanssa mukava päivä kun lähdettiin yhdentoista aikoihin metsätielle, jossa Nelli pääsi leikkimään Riki-sheltin kanssa. Vähän reilu tunti oltiin ulkosalla ja sen jälkeen suunnattiin Killerille kissanruoan kanssa. Otin mukaan superherkkua kun ajattelin että jos se keinu alkaisi sen avulla muuttua pikkuhiljaa mukavammaksi esteeksi. Nelli epäröi keinua edelleen todella paljon eikä oikein houkuttelun avulla suostu nousemaan lautaa pitkin. Mutta jos vauhtia on valmiiksi niin sitten keinulle kiipeäminen ei olekaan mikään ongelma. Nyt kun osaisi vaan olla fiksu ja edetä tarpeeksi hitaasti ettei tulisi ainakaan mitään merkittäviä takapakkeja. 

Keskiviikon ohjatuissa treeneissä harjoiteltiin takaaleikkauksia. Rata oli tosi kivanoloinen, ei liian vaikea mutta vähän haastava kuitenkin. Muutaman kerran tuli itse sössittyä, mutta lopuksi kun vedettiin koko rata kerralla niin sehän meni ihan mahtavasti. Vitsi mulla on hyvä koira <3 Ei voi muuta sanoa! 

Musta olis kiva liittää näihin teksteihin ratapiirrokset mutta kun en tiedä millä ohjelmalla ne tekis! Voisi tulla ehkä vähän syvällisempi analyysi treeneistä.. Kerran yhden postauksen lopussa mainitsin niistä möllikisoista, mutta enhän mä niihin uskaltanut lähteä. Olis kannattanut, rata oli nimittäin todella helppo! Mulla ei taida olla enää mitään pätevää syytä luistaa niistä seuraavista, joskus se on vaan uskallettava!

Sitten treeniasioista muihin asioihin. Nellin turkista huomaa ihan selvästi kuinka nuo valjaat on kuluttaneet sitä. Täytyis varmaan alkaa vähentämään valjaiden käyttöä, mutta kun ne on niin hirmuisen kätevät! Mä oon taas pitkän aikaa suunnitellut että veisin Nellin joku päivä pyörähtämään kehässä. Olis mielenkiintoista kuulla mitä siitä sanotaan kun se on kuitenkin kasvanut ja kehittynyt sen verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti