Sivut

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Ekat möllitreenitViime keskiviikkona oli sitten ensimmäiset treenit uuden ryhmän kanssa. Meidän ryhmä on mölli/kilpa-ryhmä, jossa on yhteensä seitsemän koirakkoa. Ensimmäiset treenit oli tosiaan keskiviikkona ja radalle rakennettiin 19-esteen möllitasoinen rata, jossa oli putkia, hyppyjä, keinu, kepit, A ja rengas. Minun ohjaukseen sisältyi takaakiertoja, persjättöjä ja päällejuoksu sekä tietenkin paljon epämääräistä huitomista ja yritystä (pitäähän sitä olla uskollinen omalle tyylilleen!).

Me "päästiin" ensimmäisenä vuoroon ja takeltelun jälkeen päästiin ihan hyvään vauhtiin. Lähtötilanteet on vielä tosi hankalia ihan vaan sen takia kun stressaan niistä niin paljon. "Ei se kuitenkaan pysy siellä", "Kohta se alkaa haukkumaan eikä keskity ollenkaan" jne. Mutta sitten kun siitä lähdöstä ja alun takaakierrosta selvittiin niin Nelli eteni tosi hyvin keinulle asti. Ekalla kerralla keinu meni liian vauhdikkaasti kun seuraavalla kierroksella Nelli ei suostunut menemään suoraan siihen. Toisella kerralla pienen houkuttelun avulla ei ollut mitään ongelmia ja Nelli teki todella hienon jarrutuksen keinulla <3 Loppurata sitten meni vähän vaihtelevalla menestyksellä. Ne kohdat mitä pelkäsin etukäteen menikin ihan hienosti ja sitten taas ne "helpot" kohdat tuotti ongelmia. Tuli itselle vähän höhlä olo kun näki oman vuoron jälkeen muiden suoritukset. Osa meidän ryhmäläisistä kilpailee tai aloittaa kilpailemaan ihan kohta, joten voitte kuvitella että niiden meno oli pikkuisen erinäköistä kuin meidän.

Mä oon ollut vähän laiska tässä lähiaikoina kun en muista millon oltaisiin viimeksi käyty pitkällä hihnalenkillä. Nyt kun jäät on olleet niin hyvässä kunnossa niin Nelli on päässyt päivittäin juoksemaan vapaana jäällä tai metsässä. Tänäänkin tehtiin melkein puolentoista tunnin lenkki kun oli niin ihanan aurinkoinen ilma :)

Ai niin, ensi maanantaina olis taas möllikisat. Niistä raporttia sitten seuraavan kerran. Pitäkää peukkuja että meillä menis tällä kerralla edes vähän paremmin kuin viimeksi :D

2 kommenttia:

  1. Voi että Nelli on kaunis! Laitatkos uudestaan yhteystiedot menivät taas hukkaan tuon sähköpostin mukana...

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Laitoin yhteystiedot tulemaan uudestaan sähköpostilla.

    VastaaPoista