Sivut

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Agilityn alkeet 10/10 ja jatko 4-5/10

Maanantaina 11.huhtikuuta jätettiin tokoilut välistä ja suunnattiin sen sijaan korvaamaan aiemmin väliin jäänyt agilitytunti. Ja tosiaan hyvä juttu että mentiin, sillä tunnilla kokeiltiin ensimmäistä kertaa rengasestettä kokonaisena ja käytiin läpi venyttelyn alkeita. Kokeiltiin myös pituutta ja pujottelua. Rengas meni yllättäen aika kivasti, kun pituus taas meni ihan mahtavasti. Pujottelukin sujui pitkän tauon jälkeen oikein mukavasti. Venyttelyn kokeilu oli myös oikein mielenkiintoista, sain paljon hyviä vinkkejä!

Tiistaina 12. huhtikuuta vuorossa oli agilityn jatkokurssin neljäs kerta, jossa käytiin läpi hyppyjä, hyppyjä ja vielä vähän lisää hyppyjä sekä eri ohjaustekniikoita. Valitettavasti ei saatu taaskaan ihan kaikkea harjoittelusta irti, sillä Nellillä oli vieläkin sitä hyppykammoisuutta jäljellä.

Pakkko kirjoittaa nyt lyhyesti kaikesta, kun on vielä jotain muistissa. Viime tiistaina harjoiteltiin agilityssa putkea, hyppyjä ja taas kerran erilaisia ohjaustyylejä. Viime tiistaina sujui kyllä huomattavasti paremmin kuin edellisillä kerroilla, sillä näytti siltä että Nelli olisi viimein pääsemässä hyppykammostaan kokonaan yli. Käytiin viime viikonloppuna Lauran kanssa treenailemassa kahdestaan hyppyjä, pujottelua, putkea ja pussia ja uskon, että tuo viikonlopun treenikerta auttoi paljon hyppyjen kanssa.  

Että tällaista agilityrintamalle noin lyhyesti tiivistettynä. Jatkokurssia on jäljellä vielä 5 kertaa ja sitten jätetään varmaankin kursseilla treenailu tauolle ja katsellaan jatkoa syksyllä. Aksailua ei kuitenkaan lopeteta kesän ajaksi kokonaan, sillä tarkoitus on treenailla itsenäisesti vuokratuilla vuoroilla kesän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti