Sivut

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Mitä meille tänään kuuluu?

Olen ollut nyt kokopäivätöissä kuukauden ja viimein alkaa tuntua sille, että jonkinlainen järkevä rytmi on kohta löytymässä elämään. Blogin päivitys on jäänyt hieman vähäiseksi, sillä ajankäyttö on muuttunut aika lailla töiden myötä.. Ehkäpä sitä kohta pääsee normaaliin blogin päivitysvauhtiinkin kiinni. Pitäisi tämä ulkonäkökin muuttaa hieman ajankohtaan sopivammaksi ;)

Ja mitäs tokoilurintamalle kuuluu? Ollaan jatkettu ihan normaalisti 1x/viikko tokoilua ja tullaan jatkamaan kesälläkin samaan tyyliin. Joskus tässä kevään aikana meillä vaihtuu ohjaaja ja vaikka nykyisessä ohjaajassa ei olekaan mitään vikaa, niin mielenkiintoista on nähdä, miten ohjaajan muutos vaikuttaa meidän treenailuihin. Olen ollut kyllä hävyttömän laiska tokoilun suhteen koko kevään, enkä ole jaksanut oikein opettaa uusia temppujakaan. Ollaan kuitenkin opeteltu herkun koppausta ilmasta ja aloiteltiin kierimisen opettelemista (vaikeaa!). Ja tokossa ollaan käyty seuraamista ja noutoa. Narupallon kanssa nouto onnistuu jo aika hienosti, mutta ei puupalikan.. Mikähän siinäkin mahtaa olla?

Olisin lisännyt loppuun pari kuvaa tältä päivältä, mutta olenkin taas täällä huonon nettiyhteyden päässä, joten kuvien lisääminen ei onnistukaan. Joku toinen kerta sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti