Sivut

perjantai 10. toukokuuta 2013

Keppejä ja treenejä

 
Hups, on taas päässyt hieman aikaa kulumaan viime päivityksestä. Huutokauppa tosiaan oli ja meni ja sieltä lähti mukaan 12-kepin sarja. Kepit ei tietenkään mahdu kokonaisena täällä mihinkään, mutta yksi viiden kepin sarja on täällä sisällä ja se on ollutkin ahkerassa käytössä. Loput kepit odottaa ulkona uutta sijoituspaikkaa.

Viime lauantaina ja keskiviikkona oli ohjatut treenit, keskiviikkona teemana oli takaaleikkaus, joka sujui meiltä yllättävän hyvin. Takaaleikkaus putkelle sujui tosi hyvin, mutta peräkkäiset takaaleikkaukset hypyille tuotti vähän ongelmia. Ensimmäinen takaaleikkaus onnistui lähes joka kerta tosi nätisti mutta toiselle hypylle ohjauksessa tuli sitten vähän ongelmia.

Lauantaina oli myös ratapätkä mutta silloin ei ollut mitään erityistä teemaa. Oli muutama kinkkisempi kohta ja mehän jäätiin niihin junnailemaan. Radan alkupuolella oli puomi, jonka ylösmenon molemmilla puolilla oli putken suut. Alussa koira piti ohjata putkeen ja sitten muutaman hypyn kautta puomille mutta me jäätiin junnaamaan sen putken kanssa. Nelli oli koko ajan menossa puomille (silloinkin kuin meidän ohjaaja tuli siihen eteen seisomaan) eikä putkeenmeno meinannut onnistua. Treenin jälkeen otin vielä putkeen lähetystä erikseen toisella kentällä eikä siinä ollut mitään ongelmia.

Nelli on ollut tosi hieno tällä viikolla, treenit on sujuneet ilman sen suurempaa häsellystä ja keskittymiskyky on ollut huomattavasti aiempaa parempi. Tiistaina olis ollut möllikisat mutta jouduttiin jättämään ne välistä kun mulla oli tänään VIIMEINEN tentti, johon oli pakko lukea. Eilen käytiin ESS-shelttien järjestämillä paimennuspäivillä, seuraavassa postauksessa sitten siitä lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti