Sivut

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tämän päivän ongelmat ei ole huomisen ongelmia

Nähtävästi se menee nyt näin. Se mikä on ongelmana yhtenä päivänä ei enää sitten olekkaan ongelma seuraavana päivänä. Viime treeneissä löytyi nimittäin sen verta vauhtia että enhän minä pysynyt enää perässä. Ei ollut enää tietoakaan siitä menosta mitä oli viimeksi ohjatuissa treeneissä. No turhaan mä tässä murehdin,eiköhän taas huomenna kompastuta samoihin ongelmiin ;) Ei vaan. Toivottavasti ei. Onhan se aina aika monesta asiasta kiinni että miten menee! Nelli veti niin lujaa viimeksi että minä en pysynyt ohjauksessa perässä ja oli aika lähellä etten sitten turhautunut vähän liikaa. Mutta se turhautuminen tuli ihan täysin omaan ohjaukseen ja toimintaan, pitäisi vaan oikeasti alkaa laittamaan sitä töppöstä toisen eteen.

Meillä meinaa vieläkin olla ongelmia häiriöherkkyyden kanssa, välillä vähän pahempia ja välillä se taas sitten helpottaa. Toivon mukaan se helpottaa kun treenataan kuitenkin jatkuvasti melkoisessa mölinässä ja hälinässä ja toivottavasti minäkin opin joskus paremmin sietämään sitä.

Vähän muuten säikähdin eilen kun oltiin Nellin kanssa lenkillä ja se alkoi yhtäkkiä nilkuttamaan toista etutassua. Ei suostunut varaamaan sille painoa ollenkaan ja vaikka kuinka etsittiin niin tassunpohjasta ei löytynyt mitään mikä selittäisi ontumisen. Jalka vaikutti muuten ok:lle eikä Nelli pitänyt minkäänlaista ääntä. Sitten kannettiinkin seitsemän kilon paketti kotiin ja aloin tutkimaan tassua käsisuihkun avulla. Vähän aikaa huuhdeltuani sormeni osui pitkään tikkuun, varpaiden väliin oli mennyt havunneula! Huh, onneksi ei ollut mitään sen suurempaa, Nelli alkoi kävelemään normaalisti sen jälkeen kun sain neulasen poistettua.

Ensi viikonloppuna huutokaupataan vanhoja agilityesteitä, ajattelin mennä katsomaan josko saisin huudettua itselleni keppisarjan. En ole vielä miettinyt mitään  hintakattoa, mutta kyllä ne aika paljon kiinnostaa. Sitten voisi harjoitella kepit kuntoon kotona ja sen jälkeen alkaa käymään läpi erilaisia keppikulmia.. Ehkä mä niistä jonkin verran olen valmis siis maksamaan :) En vaan vielä oikein tiedä että missä niitä sitten säilyttäisi mutta senhän näkee sitten kun ne kantaa kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti