Sivut

perjantai 10. joulukuuta 2010

Kaksi viimeistä paikkaa

agilityn alkeiskurssista meni Nellille ja Sampolle. En voinut uskoa onneani, kun tänään soitin ja sain varattua kaksi viimeistä paikkaa tammikuussa alkavalta alkeiskurssilta. Kerrankin tällainen tuuri, mahtavaa! Olin niin iloinen tuon puhelun jälkeen, ettei mitään järkeä! Koska agilityä on tiistai-iltaisin, joudun vaihtamaan tokoryhmää ensi vuonna. Ryhmät olisivat muuttuneet joka tapauksessa, sillä meidän 4-6 koirakon ryhmä on supistunut kahteen koirakkoon. Kolmas koirakko on vielä mukana, mutta koiran sairastumisen vuoksi ovat joutuneet olemaan sivussa. Eli ensi vuonna me siirrytään tiistain tokoiluista maanantaille tai keskiviikolle.

Eilen oltiin viikkotreeneissä ja siellä oli meidän lisäksi kaksi koirakkoa.
Kapula: Tätä kokeiltiin kahteen tai kolmeen eri kertaan ja sain ehkä pari onnistunutta nostoa. Muuten Nelli tuijotteli muualle ja haisteli ilmaa. Tänään lenkillä kokeilin uudestaan ja kapula nousi maasta tosi hienosti.
Sivulletulo: Välillä tulee hypyllä ja meinaa jäädä liian taakse. Mutta muuten toimii ihan ok!
Maahanmeno: Tätäkin kokeiltiin useampaan otteeseen. Hyvin meni ensimmäisillä kerroilla maahan käskystä, mutta tyyli oli taas perinteinen "äkkiä maahan ja heti ylös". Viimeiset käskyt Nelli sivuutti ihan täysin.. 

Ja ei kai me muuta eilen treenailtukaan. Saatiin kuitenkin paljon toistoa ja hyvää treeniä, kotona pitäisi taas harjoitella enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti