Sivut

perjantai 17. joulukuuta 2010

Päivitystä

Nellin juoksujen alkamisesta on nyt kulunut 2 viikkoa ja 1 päivä. Tiputtelu loppui jo parisen päivää sitten ja juoksuista muistuttaa tällä hetkellä vain tiheä merkkailu, haistelu sekä suuri kiinnostus muita koiria kohtaan. Nelli on myös ollut haukkuherkempi tai oikeastaan wuffausherkempi ja kotona ollaan oltu aiempaa kärsimättömämpiä. Mielenkiinnolla odotan sitä, kun juoksut loppuvat ja nähdään, millaiseksi Nellin käytös sitten muodostuu!

Tiistaina oltiin tokoilemassa ainoana koirakkona ja saatiinkin sitten yksityisopetusta. Kokeiltiin seuraamista useampaan otteeseen ja se sujui omasta mielestäni yllättävän hyvin. Sitten tehtiin vaan sekalaista harjoitusta, jossa välillä juostiin, otettiin sivulletuloa, seuraamista, istumista yms. Ennen harkkoja kokeilin leikittämistä, josta Nelli ei oikein innostunut, ja kosketusalustaa ja kapulaa, mutta nekään eivät onnistuneet. Sellaiset liikkeet, joissa Nelli pääsee liikkumaan mahdollisimman paljon onnistuvat siis parhaiten. Onneksi kotona tulee kuitenkin harjoiteltua vaikka harkkoihin ei pääsekään ;)

Pitkän pohdinnan ja veivaamisen jälkeen päätettiin, ettei viedä Nelliä Lahteen talvinäyttelyihin tammikuussa. Ajattelin, että käydään näyttelyissä sitten kun ollaan lähempänä Nellin yksivuotissyntymäpäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti