Sivut

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Käsitöitä ja tokoilua

Sunnuntain lenkillä Nelli nosteli vähän tassujaan ja heti kotiin päästyämme laitoin ompelukoneen surraamaan. Nellille valmistui siis sunnuntaina tossut, joita päästiin testaamaan iltalenkillä.. Ja no, se lenkki oli ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen kerta, kun ne tossut ovat olleet Nellillä. Neiti ei nimittäin suostunut kulkemaan tossujen kanssa ollenkaan, vaan heittäytyi maahan makaamaan eikä noussut ennen kuin oli saanut tossun irti jalastaan. Ja parinkymmenen metrin jälkeen kaikki neljä tossua oli tippunut matkan varrelle. Että se niistä tossuista! Harmi,ettei Nelli suostunut pitämään niitä, sillä niille olisi ollut käyttöä eilisessä tokossa, jossa Nellin tassuja paleli jatkuvasti. Täytyy kokeilla vielä joku päivä uudestaan, jos tossut vaikka pysyisivät jalassa!



Eilen tokossa kertailtiin vanhoja asioita: leikkimistä, sivulletuloa, kosketusalustaa ja istumista. Viime kerralla meille annettiin kotiläksyksi maahantulo ja sekin käytiin läpi. Seuraavaksi kerraksi, eli kahden viikon päähän, on tarkoitus sheipata koira ottamaan kapula suuhun.
Tällä kertaa Nelli ei innostunut leikkimisestä ollenkaan, kipitti vain minun perässäni. Nellin tassuja alkoi palelemaan melko pian kentälle astumisen jälkeen. Sivulletulo ja istuminen sujuivat hyvin, kosketusalustaankin saatiin ihan hyviä kosketuksia. Tosin vieläkin tuossa kosketusalussa hiertää jokin kentällä, vaikka kotona se onnistuu helposti ja nopeasti. Olin aika varma ennen maahanmeno-harjoitusta, että Nelli ei suostu menemään maahan, koska sen tassuja paleli. Mutta mitä vielä, Nellihän meni maahan monta kertaa. Tai siis, Nelli KÄVI maassa monta kertaa. Nellin tyyli oli siis äkkiä maahan ja vielä nopeammin ylös. Tuota aletaan korjaamaan sillä, että jätän naksautuksen pois ja käytän sen tilalla hyvä-sanaa. Ja palkka muistetaan antaa alas! 

Nelli osaakin jo ottaa kapulan suuhun, joten ensi kerraksi meille ei tule uuden opettelua vaan paljon vanhan kertausta. Olen kuitenkin jo aloittanut seisomisen opettamista, joten harjoitellaan sitä ja kerrataan vanhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti