Sivut

perjantai 31. joulukuuta 2010

Vuoden 2011 tavoitteet

Vuosi vaihtuu ja tänään, jos milloin, on aiheellista asettaa tavoitteet vuodelle 2011.

Agility
-agilityn alkeiskurssi
-jatkokurssi?

Näyttelyt
-käydään ainakin pari kehää kiertämässä
-näyttelykäyttäytyminen kuntoon!

Toko
-ALO-liikkeet kuntoon

Muuta:
-käydään kuvauttamassa lonkat, kyynärät ja polvet
-kesällä käydään kokeilemassa uimista
-saadaan sanko-temppu päätökseen

Agilityn alkeiskurssi alkaa jo ensi tiistaina ja se jatkuu maaliskuulle asti. Agilityn jatkoa katsellaan sitten kun ollaan käyty kuvauttamassa lonkat, kyynärät ja polvet ja tietenkin sitten, jos laji tuntuu molemmista mukavalta. Muutama ryhmänäyttely on katsottu ja ne ovat vakavassa harkinnassa eli ryhmänäyttelyt Tuusniemellä ja Äänekoskella. Myös Viitasaarella olisi ryhmis keväällä, mutta tuomari ei ole vielä tiedossa, joten sekin on vielä mietinnässä.

Sitten meidän päätavoitteeseen, eli ALO-luokan liikkeiden hanskaamiseen. Siinä onkin sitten ihan tarpeeksi tekemistä meille. Nellille pitäisi ehdottomasti saada hieman lisää keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä ja häiriönsietoa. Itse tarvitsisin myös kovasti tuota kärsivällisyyttä. Muita tavoitteita omaan ohjaukseen on ajastimen käyttäminen ja laatu ennen määrää -ajattelu. Tässä joululomalla on tullut harjoiteltua taas ajastimen kanssa ja voi vitsi on mukavaa, kun saadaan onnistumisia! Täytyy joku päivä kirjoitella jokaisesta liikkeestä erikseen, missä ollaan ko. liikkeen kohdalla menossa ja pitää kirjaa säännöllisesti niiden edistymisestä.

Jossakin vaiheessa Nellin yksivuotissyntymäpäivän jälkeen käydään kuvauttamassa lonkat, kyynärät ja polvet ja kesällä käydään kokeilemassa, josko Nellistä kuoriutuisi kunnon vesipeto. Jos viime kesän uintireissuja muistellaan, niin se voi olla että pulikointi jää kahlailun tasolle. Olisi kivaa saada myös pitkään pyörinyt sanko-temppu pois alta, välillä Nelli liikuttelee takajalkojaan, mutta lähes joka kerta meidän harjoittelu päättyy turhautumiseen. Ei ole tullut siis naksuteltua tarpeeksi. Näillä siis lähdetään vuoteen 2011!

Huomenna Nelli-nappula täyttää 9 kuukautta, onnea <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti