Sivut

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Lahden pentunäyttelyt 24.10.2010

Lauantaina lähdettiin puolen päivän aikoihin ajelemaan Vääksyyn, jossa olimme yötä lauantain ja sunnuntain välisen yön. Lauantai-iltana käytiin kasvattajamme Sirkan luona Lahdessa ja Sirkka siisti Nellin tassut ja korvakarvat. Oli kivaa nähdä taas koiria ja erityisesti pikku Tihku-poikaa, joka oli meillä kesällä hoidossa. Tihku oli kasvanut hurjasti ja olikin Nelliä huomattavasti suurempi.

Tänään sunnuntaina olimme Lahden messuhallissa kymmenen aikoihin ja sitten aloimmekin odottelemaan kehän alkua. Shelttien kehä alkoi 11.45 ja me päästiin kehään noin 12.15. Shelttejä oli ilmoitettu yhteensä 18, joista 9 oli samassa luokassa meidän kanssa (eli narttupennut 5-7 kk). Kävelytys ja seisotus meni välillä hyvin, mutta enimmäkseen se oli aika levotonta touhua. Pöydällä Nelli oli todella nätisti, olin niin ylpeä siitä! Tuomarina meillä oli Johan Juslin ja hän antoi Nellistä seuraavan arvostelun:

Erinomaiset rungon mittasuhteet. Hyvä pään sivukuva. Haluan pidemmän kaulan ja vankemman etuosan. Hyvä tilavuus takaosassa. Hyvä karvanlaatu. Hieman töpöttävät etuliikkeet.

Sijoitusta ei tullut, mutta olen itse ihan tyytyväinen tuohon arvosteluun ja koko näyttelyyn. Ja siellä oli ihania shelttejä ja collieita <3.
Ajattelin ilmoittaa Nellin Tampereen pentunäyttelyyn 27.11.2010 ja ehkä lähdemme näyttelemään Lahteen taas tammikuussa. Ihanaa, kun on ensimmäiset (vaikkakin epäviralliset) näyttelyt takana, nyt voi jo seuraaviin näyttelyihin mennä rennolla mielellä. Tosin kävelytys ja seisotus vaatii meiltä paljon harjoittelemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti