Sivut

torstai 9. syyskuuta 2010

Koiranpentu sairastaa...

häntä hellikäämme. Eilen luennolta tullessa huomasin, että Nellin vasen silmä oli rähminyt aika reilusti vihertävää mönjää. Soitin sitten tänään aamusta aikaa eläinlääkärille ja kahdelta käytiin vastaanotolla. Vasemmassa silmässä oli sidekalvontulehdus ja hoitoon saatiin silmätippoja. Silmätulehdus ei ole pikku potilasta hirveästi haitannut, mitä nyt silmää on tarvinnut välillä hangata.

2 kommenttia:

  1. Rommilla oli kanssa pentuna silmätulehdus. Se leikki kaverikoiran kanssa hiekalla ja sai todennäköisesti hiekanjyvän silmään. Kaikkein kivointa tuossa oli se, että mies oli just silloin työreissussa pari viikkoa, joten itsekseni sain laittaa rimpuilevalle koiranpojalle tahnaa silmään. Ei ollut helppoa ei. Huomasin, että kaikkein parasta oli kääriä vastusteleva penikka pyyhkeeseen, koko paketti tiukasti kainaloon ja sitten vaan tahna silmään. Pikaisia paranemisia Nellille!

    Nyyh.. tässä ei ole sitä nimi+url vaihtoehtoa.. Pakko käyttää googlen tiliä, joten en yleensä käytä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, silmä vaikuttaa jo paljon paremmalta! Meille oli ihan tarpeeks vaikeeta laittaa sitä tahnaa kahdestaan Nellille. Tosin oon mä jo pari kertaa onnistunut laittamaan sitä itsekseni, mutta hyvä vinkki toi pyyhe.Eipä tullut itselle mieleen!

    Hyvä kun sanoit tuosta kommentoinnista, muutin sitä nyt hieman! :)

    VastaaPoista