Sivut

perjantai 17. syyskuuta 2010

Torstai-illan tokoilut (sekoilut)

Jouduin tiistaina jättämään treenit välistä englannin luennon takia ja ajattelin paikata poissaoloni menemällä ensimmäistä kertaa ohjattuihin viikkotreeneihin, jotka pidetään aina torstaisin. Viikkotreeneissä kukin saa treenailla haluamaansa asiaa ja saa siihen ohjausta ja neuvoja. Minä ajattelin ottaa hieman luoksetuloa.... Ensimmäinen minuutin sessio meni ihan hyvin, vaikka toistoja tulikin vain muutama: Nelli oli liian kiinnostunut muista asioista. Seuraava minuutin sessio menikin sitten kirjaimellisesti metsään: Nelli lähti nimittäin kipittämään metsään kun laskin sen maahan harjoittelua varten. Kun lähdin hakemaan Nelliä pois, niin neiti vaan jatkoi tyytyväisenä matkaansa eikä paljoa taaksepäin katsellut. Vihdoin houkuttelun ja muutaman kaverin avulla saatiin Nelli kiinni ja takaisin autoon.

Seuraavaksi harjoiteltiin kosketuskeppiä. Nostin Nellin autosta maahan ja olin laittamassa hihnaa pantaan kiinni, kun Nelli pääsi käsistäni irti... Nelli päätti, että oli saanut tarpeeksi tokoilusta ja lähti kipittämään kentän toiseen laitaan. Siinä sitten yritin huudella Nellille "tänne", "tule", "Nelli" -kutsuja, mutta eipä paljon kiinnostanut. Sen jälkeen lähdin juoksemaan.. Ei vaikutusta.. Sitten menin auton taakse piiloon ja lopulta Nelli lähti takaisin autoille päin, mutta ei antanut ottaa kiinni! Sitten yritettiin kalastaa Nelliä ohjaajan lelun avulla.. Ei taaskaan tullut niin lähelle, että olisin saanut otettua Nellistä kiinni. Viimein eräs tyttö otti oman koiransa ulos autosta ja Nelli tulikin tutustumaan koiraan. Silloin sain vihdoin napattua koiran syliin!

Tuntuu, että koko treenit meni pelleilyksi tuon karkailun vuoksi, vaikka saatiin muutama ihan hyvä harjoitus kosketuskeppiin. Lisäksi itseä alkoi hieman ottaa päähän ja nolottaa, kun muiden treeniaikaa tuhlaantui, kun oma koira juoksenteli vapaana. Nelli ei ole aiemmin tehnyt tällaista ja toivotaan, ettei tule tavaksi! No, ensi kerralla sitten hieman viisaampana ja huolellisempana mukana, niin tulee enemmän onnistumisia. Kaikesta huolimatta oli mukavaa seurata kokeneempien tokoilijoiden treenailua ja pääsimpä seuraamaan sivusta erään sheltin koiratanssia, kun sattuivat kentälle samaan aikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti