Sivut

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Mätsäreissä ja leikkitreffeillä


Tänään oltiin Jyvässeudun 4H-yhdistyksen järjestämissä mätsäreissä Kuokkalassa. Taaperoluokkaan (alle 1v. pennut) ilmoittautui 33 pentua. Nelli sai keltaisen nauhan, eikä tällä kertaa sijoituttu, mutta kävely sujui paremmin kuin koskaan! Olin ihan ihmeissäni kehässä, sillä emme ole harjoitelleet näyttelykävelyä ollenkaan ja Nelli käveli todella hienosti kehää ympäri (mitä nyt pari kertaa otti hihnan suuhunsa)!
Vuoroa odottelemassa

Kehässä


Mätsäreiden jälkeen suunnattiin leikkitreffeille ihanan Sampo-sheltin kanssa. 

3 kommenttia:

  1. Nellin korvat näyttää tosi kivoilta kuvien perusteella! Liimaisin niitä vielä ihan varulta itse jonkin aikaa, vaikka sinne ekoihin juoksuihin asti, mutta en usko, että hirveästi joudut niiden kanssa taistelemaan. Se on kyllä nätti tyttö.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anu :)! Yllättävän hyvin on tosiaan noi korvat pysyneet nätisti kun otin liimaukset pois. Toinen korva meinaa nousta kyllä enemmän kuin toinen ja pitäisikin kohta liimailla ne uudestaan. Oli vaan hirveä homma poistaa ne liimajämät, kun olin laittanut sitä liimaa aika reilusti..

    VastaaPoista
  3. Se on joo tosi homma. Mä itse laitankin aika vähän sitä liimaa juuri sen takia, ettei olisi niin kova työ irroittaa liimaa sitten. Irrottaessa pitäisi vaan malttaa mielensä ja antaa sen amiseptin (tai kynsilakanpoistoaineen) vaikuttaa ihan rauhassa hetki ennen kuin lähtee mitään kammalla harjaamaan ja odotellessa välillä pyörittelee sormilla sitä liimakohtaa, jotta aine pääsee kunnolla vaikuttamaan. Mahdollisimman tiheä kampa on hyvä apu.

    VastaaPoista