Sivut

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Agilityn alkeet 6/10

Taas kerran agilitytunnin jälkeen sai todeta, että olipas kivat harkat! Vaikka Nelli käyttäytyy lenkillä välillä nykyään vähän miten sattuu, niin agilityssa Nelli käyttäytyy lähes koko ajan oikein nätisti. Välillä pitää vähän haukkua eräälle toiselle koiralle, mutta hiljenee kyllä todella nopeasti kun keksitään jotain muuta tekemistä. Huh, välillä odotan kyllä aika kovasti, että seuraavat pari kuukautta menisi nopeasti ohitse ja Nelli vähän rauhoittuisi mörköilystä ja turhan haukkumisesta. Mutta nyt tiistain agilityyn..

Keinu: Voi ei, oli minun ensimmäinen ajatukseni kun keinu kannettiin keskelle hallia. (Jos emännällä on näin hyvä asenne joitakin esteitä kohtaan, niin mikähän se mahtaa olla koiralla?) Arvelin, että keinu = ongelmia, mutta yllättävän hyvin Nelli sitten menikin keinulle. Saatiin muutama onnistunut toisto keinulle, eikä se ollutkaan niin kamalaa, kun emäntä ensin ajatteli ;).

Kepit: Keppejä käytiin taas itsenäisesti, mutta tällä kertaa ohjaaja kävi jokaisen koirakon kanssa läpi, kuinka paljon kepit ovat edistyneet ja kuinka parannetaan omaa ohjausta. Minun pitää siis tästä eteenpäin ohjata kepeillä selkä taaksepäin, liikkua koiran kanssa samaan tahtiin ja vähentää pikkuhiljaa käden liikettä. Helppoa? Ei ollut ainakaan ensimmäisillä kerroilla, kun sitä harjoittelin! Yllättävän nopeasti sitä kuitenkin tottui tuohon uuteen ohjaustyyliin. Oli kivaa saada ohjausta noihin keppeihin, kun niin monta kertaa on tahkottu niitä vain itsenäisesti läpi.

Putki: Jee, PUTKI JEE! Tätä käytiin tällä kertaa itsenäisesti ja Nelli sujahti putkeen vauhdilla jokaisella kerralla. Nelli taitaa vähän tykätä tästä esteestä, niin mahtavalle näytti meno! Ja tuli tästä nyt yksi minunkin lemppariesteistä, kun koira tykkää siitä niin hirveästi! :)

Eilen käytiin Nellin kanssa lammasaitauksessa ja jäällä ottamassa valokuvia:


Ohikulkijoille piti vähän elvistellä haukun kera.


Rrrrrrrrravistus!

Hyökkäys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti