Sivut

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tokoa 4/XX ja Agilityn alkeet 5/10

Pitäisi varmaan lopettaa opiskelu, kun se häiritsee niin paljon koiraharrastusta sekä blogin päivitystä. Nyt yhdistetty päivitys viime viikon tokosta ja agilitysta, ollaan oltu tosi laiskoja tokoilun suhteen, mulla on mennyt kaikki ylimääräinen aika ja energia tenttiin lukemiseen. Ensi perjantaina on taas tentti, joten seuraavakin viikko voi mennä aika hiljaisissa merkeissä tokoilun suhteen.

Tokoa 4/XX

Edellisen viikon kovasti harjoittelusta huolimatta maanantain tokoharkat meni aika pyllylleen. Nelli teki ehkä pari onnistunutta maahanmenoa ja loppuajan tuijotteli muita koiria ja muuta mielenkiintoista. Saatiin maahanmeno kuitenkin kotona ja lenkillä niin hyvälle mallille, että liikkeestä maahanmeno onnistuu melko hyvin! Eli sen puoleen saavutettiin tavoite, mutta kentällä se ei onnistunut. Maanantaina me ja muutama muu koirakko harjoiteltiinkin sitten sitä, kuinka saadaan pidettyä koiran huomio itsessä 30 sekunnin ajan. Ja helppohan se oli, kun vaan jutteli ja kehui Nelliä ja liikkui ympäriinsä. Harkkojen jälkeen kokeiltiin nopeasti sitä, miten Pyryllä ja Nellillä sujuu lähekkäin oleminen ja treenaaminen samanaikaisesti. Ja mitä ihmettä, Nelli otti tosi hyvin Pyryn läheisyydessä kontaktia ja meni tosi hienosti maahan liikkeestäkin. Pitäisi varmaan aina treenata jonkun tutun koiran läsnäollessa. Saas nähdä miten meidän tokoilut sujuu huomenna!


Agilityn alkeet 5/10

Pussi: Mekin päästiin nyt tutustumaan pussin saloihin. Alussa pussia pidettiin kokonaan aukinaisena ja kutsuttiin koira läpi. Nelli tuli tosi hienosti läpi silloin kun pussi oli isoimmillaan. Pikku hiljaa pussia sitten pienettiin ja Nelli pysähteli pari kertaa lopussa eikä tullut suoraan läpi. Siinä vaiheessa kun pussi päästettiin laskeutumaan koiran päälle, niin Nelli lähti peruuttamaan takaisin päin. Mutta ensimmäiseksi kerraksi meillä meni pussi oikein mukavasti! :)

Puomi: Puomi koottiin tällä kertaa suoraan kokonaiseksi ja olin aika varma estettä kootessa, että tästä tulee meille vaikea harjoitus. Mutta olin onneksi väärässä. Nelli arasteli vain ensimmäistä kosketusta puomiin, mutta sen jälkeen lähti kiitämään puomia reippaasti ylöspäin. JES! Saatiin oikein onnistuneet toistot puomille.

Muuri: Muuria ei koottu vielä aivan kokonaiseksi. Nelli ponnisti ensimmäisen kerran muurilta, mutta loput kerrat Nelli liiteli hienosti yli.

Keppejä harjoiteltiin taas ahkerasti ja tällä kertaa ohjaaja ja koira olivat kyllä aivan puhki tunnin lopussa. Ja ainiin, tulipa sitten ilmoitettua Nelli jatkokurssille eli meidän aksailut jatkuukin toukokuun puoliväliin tiistaisin samaan kellonaikaan, kivaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti