Sivut

torstai 10. helmikuuta 2011

Tokkoo, tokkoo 5/XX

Palattiin noin puoli tuntia sitten viikkotreeneistä ja saldona toimiva palkkio. Nellin käytös muuttui huomattavasti, kun kinkkusuikaleiden sijasta tarjolla olikin kissanruokaa! Ruoka oli Nellin mielestä niin hyvää, että keskittyminen oli hakoteillä, kun piti vaan ruoan perään kurkotella. Mutta ei se mitään, nyt ainakin tietää miten tuo pikkuisen saa motivoitua! Tänään treenailtiin maahanmenoa ja kosketusalustan avulla seisomista.

Sitten takaisin alkuviikkoon ja maanantain harkkoihin. Aluksi käytiin kotiläksyt läpi eli  siis maahanmenemistä ja tällä kertaa ne sujuivat meiltä oikein mukavasti. Vielä olisi kyllä paljon petrattavaa tuossa kenttäsuorittamisessa, mutta toivotaan, että se tässä kevään aikana paranee. Uutena asiana alettiin harjoittelemaan seisomista, jonka olen Nellille opettanut jo jonkin aikaa sitten. Opit olivat kuitenkin osittain jo unohtuneet, joten tällä viikolla onkin ollut urakkaa kerrata sitä, kuinka sitä pitikään olla top-käskyn jälkeen.

Tämä viikko on ollut muutenkin mukava treenailun suhteen, kun on ollut enemmän aikaa ja parempi fiilis. Lenkillä on otettu kosketusalustaa, maahanmenoa, seuraamista ja seisomista. Nelli tajuaa seisomiskäskyn sisällä paljon paremmin kuin ulkona. Ulkona on välillä ihan sama mitä sanoo ja Nelli heittää heti tassut maahan tai hakeutuu jonkinlaiseen perusasentoon. Ei neiti oikein aina jaksa kuunnella käskyä, vaan toimii ja toivoo osuvansa oikeaan.

Kuva, joka liittyy tekstiin vain siten, että kuvassa ja tekstissä esiintyy sama koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti