Sivut

lauantai 26. helmikuuta 2011

Agilityn alkeet 8/10

Tällä viikolla ainoa päivitys, sillä meidän tokoilut jäi tällä viikolla kokonaan välistä, koska olen ollut koko viikon kipeänä. Agilityyn mentiin vaikka olinkin vähän kipeänä, sillä
1) agility on lämpöisessä hallissa
2) en halunnut jättää kertaa väliin ja käydä korvaamassa sitä myöhemmin
3) oli meidän kuskausvuoro.

Nyt kun olen perustellut sen, miksi menimme agilityyn, mutta jätimme tokoilut välistä, voin hyvillä mielin jatkaa otsikon mukaisesta aihetta. Tällä kertaa en liitä kuvaa kirjoitukseen, sillä olen huonon nettiyhteyden päässä in the middle of nowhere.

Kepit: Näitä vedettiin taas itsenäisesti. Ja voihan nenä, saatiin yhdesti, YHDESTI, kepit vedettyä hyvin läpi. En tiedä mikä Nellillä oli, mutta kesken keppien se vaan lähti huitelemaan ihan väärään suuntaan. Nellin keskittymiskyky ei tosiaankaan ollut läsnä näissä keppiharjoituksissa. En tiedä johtuiko siitä, kun oli ollut maanantain ja tiistain tosi vähällä aktivoinnilla, vai mikä oikein oli ongelma. Aiemmilla kerroilla Nelli on keskittynyt keppien suorittamiseen tosi hienosti ja ollaan saatu tosi monta onnistunutta toistoa, mutta tällä kertaa vaikutti sille ettei Nelliä voinut vähempää kiinnostaa!

Pöytä: Tällä kertaa tehtiin pöytää itsenäisesti ja se sujui oikein hienosti, ei mitään ongelmia!

Hyppy: Harjoiteltiin hyppäämistä niin, että laitettiin kaksi hyppyä peräkkäin. Nelli veti hypyt tosi hienosti ja vauhdikkaasti eikä yrittänyt kiertää toista hyppyä ensimmäisen jälkeen.

Muuri: Muuri koottiin nyt kokonaiseksi ja otettiin siihen ylityksiä. Ensimmäiset kaksi kertaa mentiin esteen toiselle puolelle kutsumaan koira sinne ja sen jälkeen siirryttiin ohjaamaan koiraa esteelle. Nelli ohjautui itse suoraan esteelle eikä lähtenyt vetämään ollenkaan minua kohti, mahtavaa!

Muuta ei käytykään tällä kertaa, mutta Nellin keskittyminen oli sitä luokkaa että tuossa oli tekemistä ihan riittävästi. Semmoista tällä kertaa, nyt äkkiä saunan lämpöön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti