Sivut

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Lukossa!

Voi voi, meidän tokoilut meni eilen ihan puihin. Nelli on jostakin syystä alkanut menemään lukkoon tokoharkoissa, eikä välttämättä edes noteeraa kosketuskeppiä! Eilen harjoiteltiin leikkimistä ja kosketusalustaa, mutta kun mikään ei onnistunut, niin sitten keskityttiin vaan siihen, että saataisiin naksuteltua mahdollisimman paljon ja Nellin olisi mukavampi olla kentällä. Harkkojen jälkeen käytin Nellin lenkillä kentän lähistöllä ja siellä Nelli oli oma reipas itsensä! Lenkin jälkeen treenasin vielä kentällä kosketusalustaa, pujottelua ja vähän kontaktia ja kosketusalusta oli ainoa, mikä ei oikein onnistunut.. Mikähän siinä treenitilanteessa sitten on mikä vaivaa niin kovasti? Autossa oleminen vai minun oma mielentila? Kotona Nelli treenailee ihan innoissaan eikä tuollaista lukkoonmenemistä ole ilmennyt missään muualla. Lenkilläkin kuljetaan reippaasti häntä heiluen vaikka oltaisiinkin vähän oudommassa paikassa. Tässä ei muu auta kuin pienin askelin eteenpäin ja toivotaan, että Nelli taas rohkaistuisi!  

4 kommenttia:

  1. Onko tuolla treenikentällä tapahtunut jotain ikävää? Toinen mikä tulee mieleen, niin josko vaan vaadit Nelliltä liikaa tuolla kentällä. Sitä helposti nostaa rimaa liian nopeasti liian korkealle. Mä ehkä lähtisin (vaikea sanoa tilannetta näkemättä) siitä, että kävisin mahdollisuuksien mukaan treenikentällä treeniaikojen ulkopuolella ja varsinaisissa treeneissä sitten ottaisin paljon helppoja harjoituksia, jotta Nelli varmana onnistuu.

    Voihan tuo olla vain ikääkin. Mutta koiran ehdoilla menisin. Ai niin.. Me olemme tulossa näillä näkymin sinnepäin tämän kuun lopulla. Voisi vaikka yrittää nähdä tai jotain..

    VastaaPoista
  2. Treenikentällä ei ole tapahtunut mitään ikävää, mutta siirryimme tuonne vasta pari viikkoa sitten. Tosin tuota lukkoilua esiintyi ehkä jonkin verran myös siellä edellisellä kentällä! Se voi kyllä olla, että tulee vaadittua liikaa tai sitten oma mielentila on liian kireällä. Eilen treeneissä otettiinkin vain kosketuskeppiä. Tehtiin myös niin, että "juoksentelin" kentällä Nellin kanssa ja kummasti alkoi tyttö piristymään, kun tehtiin jotain kivaa!

    Joo, voitaisiin tosiaan nähdä! Ilmoittelet vaan tarkemmin sitten kun tiedät omista aikatauluistasi :)

    VastaaPoista
  3. Meilläkin oli pentuna tuollaista ajoittaista lukkoon menemistä, ja itse huomasin että se usein johtu siitä että vaadin liikaa. Pientä helpotusta ja onnistuneita suorituksia niin koira uskaltaa taas yrittää :) Toivottavasti teidän lukkoutuminen katoaa!

    VastaaPoista
  4. Sini, kiitos vinkistä! Toivotaan, että helpottamalla treenejä saadaan Nellikin nauttimaan kentällä :)

    VastaaPoista