Sivut

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Pieni suunnitelmien muutos

Kuten joku saattoi huomata tapahtumista, olin merkannut tälle päivälle Tommy Wirenin luennon. Huomasin kuitenkin eilen, että K-S kennelkerho järjestää tänään näyttelykoulutusta.. Eilen sitten pohdin asiaa, että kumpaan menen ja päätin sitten mennä näyttelykoulutukseen touhuilemaan Nellin kanssa ja jättää luennon välistä. Nelli olisi siis joutunut olemaan ainakin viisi tuntia kotona yksin, niin päätin, että näin on varmasti kivempaa kummallekkin!

Näyttelykoulutuksessa oli paikalla enimmillään kuusi tai seitsemän koirakkoa, joten saatiin hyvää ja henkilökohtaista harjoitusta, kun ohjaajat ehtivät keskittyä kaikkiin kunnolla. Näyttelyharjoituksen ohjaajat toimivat käsitykseni mukaan ihan oikeina näyttelytuomareina, joten saatiin siis ihan laadukasta ohjausta. Nelli tutkittiin pöydällä kolme kertaa ja varsinkin viimeinen tutkimuskerta meni oikein mallikkaasti, Nelli seisoi pöydällä melkein kuin vanha tekijä. Koulutuksessa suoritettiin myös epävirallinen mittaus, jossa Nellin säkäkorkeudeksi saatiin 32 cm.

Kävelytys sujui odotetunlaisesti, välillä meni tosi hyvin ja välillä sitten ihan pyllylleen. Nelli ottaa tosi paljon häiriötä takana tulevista koirista ja vilkuilee jatkuvasti taaksepäin. Ja välillä saa sitten minihepuleita, kun olisi NIIN kivaa mennä vaan leikkimään muiden koirien kanssa. Kysyin ohjaajilta heidän mielipidettään Nellin etuliikkeistä ja heidän mielestään etuliikkeet eivät olleet mitenkään "töpöttäviä". Meidän pitäisi nyt sitten vaan panostaa tosissaan tuohon seisotukseen, koska se ei meinannu onnistua ollenkaan. Nelli tarjosi istumista ihan koko ajan.. Mutta jäi kyllä ihan hyvä mieli tuosta minikoulutuksesta! Odotan ihan hirveällä innolla ensi viikonloppua eli Jyväskylän kansainvälistä koiranäyttelyä! Katsoin juuri, että sinne on ilmoitettu noin 5100 koiraa. Olen siis menossa töihin rokotuspisteelle, mutta toivon mukaan ehdin käydä katselemassa shelttien kehää ja päästä mukaan näyttelytunnelmiin. :)

Otin illemmalla Nellin autoon ja ajelin eräälle kentälle. Tarkoituksena oli hieman tokoilla, mutta Nellin korvat olivat jääneet matkan varrelle ja sen huomio oli kyllä jossain ihan muualla kuin minussa. Se harjoituskerta loppui siis tosi lyhyeen. Ja äsken lenkillä mulla oli alkumatkasta perässä vedettävä koira ja sitten loppumatkasta pikku puskutraktori. Loppuun kuvia edelliseltä viikonlopulta.. Meillä ei siis enää oikein voi lukea lehteä tai tehdä läksyjä lattialla ilman pikku apuria!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti