Sivut

lauantai 15. tammikuuta 2011

Agilityn alkeet 2/10

Tiistaina uhmasimme lumisadetta ja käytimme Lauran kanssa Nelliä ja Sampoa leikkimässä ennen illan agilityä. Hallilla oltiinkin sitten rauhallisesti ja Nelli käyttäytyi jälleen todella ihanasti - tosin Nelliltä pääsi ISO pissa hallin lattialle, mutta sitä nyt ei lasketa! Toisella alkeiskurssin tunnilla opeteltiin ohjausta putkeen sekä aidalle ja kerrattiin pujottelua ja otettiin ensi tuntumaa rengasesteeseen irtorenkaan avulla.

Putki: Putki aloitettiin kertaamalla viime viikkoista, eli ensimmäisen kerran menin putken toiseen päähän kutsumaan Nelliä. Muut kerrat mentiin sitten ohjauksen kanssa, eli ohjasin Nellin putkeen ja juoksin putken vierellä ottamaan Nellin vastaan putken toiseen päähän. Ensimmäisellä ohjauskerralla Nelli pysähtyi noin metrin päähän putken suusta ihmettelemään, että missähän se mamma hidastelee. Ensimmäisen kerran jälkeen Nelli juoksi putken hienosti läpi!

Pujottelu: Nellillä on jo aikalailla vauhtia pujottelussa ja minä jään auttamatta jälkeen käsieni kanssa. Pujottelu meni siis vähän niin ja näin kun tuntuu että oma ohjaus oli jäljessä koko ajan! Mutta hienosti Nelli teki ainakin yhden korjauksen yhdessä kohtaa ;)

Aita: Tähän lisättiin myös ohjaus samalla tapaa kuin putkessakin. Nelli tajusi hyvin, mikä on homman nimi ja pysyi istu-käskyllä melko hyvin istumassa aidan takana.

Rengas: Ensimmäisellä kerralla Nelli hieman epäröi ja mietti, että mikäs tämä pyöreä juttu on, mutta tosi nopeasti tuli renkaasta läpi eikä jäänyt sitä sen jälkeen enempää ihmettelemään. Otettiin pari kertaa kauempaa kutsu renkaan läpi ja Nelli tuli suoraan renkaasta eikä edes yrittänyt kiertää sitä.

Taas kerran oli kiva tunti, harmi vaan että tunti menee niin nopeasti eikä viikolla pääse muuten harjoittelemaan. Tuntuu oudolle, kun toistot jäävät niin vähäiseksi kun tokossa on tottunut siihen, että kotona voi harjoitella ja toistoja tulee niin paljon kuin niitä jaksaa tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti