Sivut

torstai 27. tammikuuta 2011

Suprais!

Yllätys! Huomasitteko sivun oikeaan reunaan lisätyn tapahtuman, Koillis-Sawo Shown. Siellä on 19.helmikuuta ryhmänäyttely, jonne mennään kokeilemaan onneamme! Eli kohta pitäisi alkaa suunnittelemaan Nellin pesua ja tosiaan, sitä näyttelyesiintymistäkin pitäisi taas harjoitella. Iiks! Toivottavasti saataisiin ihan positiivinen kokemus tuosta, itsellä ei ole kovin kummoisia odotuksia näyttelyjen suhteen, mutta jostakin olisi kiva saada se H tulevaisuutta ajatellen!

Mörkö on tullut takaisin kylään. Meillä on esiintynyt lähiaikoina hieman mörköilyä, Nelli saattaa haukkua ihmisille (!), koirille tai ihan muuten vaan jollekkin, vaikka lumipaakulle tai oksalle. Onneksi tuo haukkuminen on melko vähäistä, välillä hieman nolottaa kun Nelli alkaa haukkumaan esimerkiksi tiellä seisoville lapsille tai jossakin kaukana seisovalle miehelle. Kerran Nelli haukkui eräälle naiselle, joka liukastui ja kaatui... Hyväkäytöksinen koira siis ;)

Muutenkin välillä vähän teineillään. Nellillä on myös oma tahto, mutta se tuodaan julki hyvin harvoin. Lenkillä on välillä pakko pysähtyä istumaan ja kotona pitää komentaa, jos koulutuksessa namia ei tipukaan väärästä toiminnasta. Mutta pakko kyllä sanoa Nellin puolustukseksi, että huonoa käytöstä esiintyy todella vähän ja jos näin vähällä selvitään tästä murrosiästä, niin päästään kyllä todella helpolla! 

Jos tuota satunnaista haukkumista ei oteta huomioon, niin kaikki on sujunut viime aikoina aivan mahtavasti. Nellistä on tullut paljon luotettavampi siinä mielessä, että irti päästessään seuraa minun menemisiä eikä lähde kauas viipottamaan. Tulee välillä myös melko hyvin kutsusta luokse. Koulutettaessa (varsinkin sisätiloissa) ottaa nätisti kontaktia ja tottelee nopeasti. Ihana Nelli <3

Nelli ja Sampo 27.tammikuuta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti