Sivut

tiistai 11. tammikuuta 2011

Tokoa 1/XX


Vuoden 2011 ensimmäinen virallinen treeni ei mennyt niin kuin elokuvissa - Nelli pälyili kentällä ympärilleen eikä oikein suostunut tekemään mitään. Tarkoituksena oli treenailla istumaanmenoa, mikä Nellillä on jo aika hyvässä mallissa, mutta tällä kertaa se ei vaan sujunut. Kosketuskeppi onnistui ihan hyvin, ja loppuajasta me tehtiinkin vain sitä samalla kun muut ryhmäläiset olivat piilossa joko autoissaan tai autojen takana. Yritettiin siis saada Nelliä rentoutumaan ja saada onnistumisen hetkiä kentälle. Lähdin treenien jälkeen käymään lenkillä siinä kentän lähistöllä ja otin siellä istumista, ja sehän onnistui ihan mahtavasti. Nellillä meni pylly maahan nopeasti käskyn jälkeen.


Ja oli muuten jännä juttu, että heti kun otin Nellin autosta pihalle ja napsautin auton ovet lukkoon, niin Nelli piristyi selvästi. Olen aika varma, että Nelliä rassaa kentällä auton läheisyys ja tieto siitä, autoon joutuu kohta uudestaan. Nelli ei nimittäin tykkää olla autossa. Nellille tuli pienempänä muutaman kerran oksennus autoillessa. Autoilua on kyllä harrastettu Nellin kanssa aika paljon ja sillä on takapenkillä oma tilava häkki, jossa oleskella. Ja ihan rennosti onkin siellä nykyään, mutta se autoon meneminen itsessään on Nellille jotenkin inhottavaa. Pitäisi siis treenata tuota autoon menoa ja sitten ajattelin, että harjoiteltaisiin muuten vaan auton vieressä.
 

Vaikka varsinaiset treenit menikin vähän penkin alle, niin jäi kuitenkin hyvä mieli siitä, kuinka hyvin Nelli teki sitten kun oltiin lenkillä siinä kentän lähistöllä. Minäkin otin yhden istumisen lenkin varrella, kun oli niin älyttömän liukasti. Pipo vaan lensi päästä, mutta onneksi ei käynyt sen pahemmin! Meillä alkoi eilen treeneissä 8-viikon jakso, jonka aikana harjoitellaan mm. seisomista, maahanmenoa, hyppyä, seuraamista ja luoksetuloa. Olis aika mahtavaa, jos saatais vihdoin kunnolla hanskaan nuo liikkeet tämän kahdeksan viikon aikana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti